Dom > О нама
Увод


Схензхен ВанБо Тецхнологи Цо, Лтд, произвођач специјализиран за истраживање и развој и производњу опреме интелигентног паркирног система, пружа свеобухватне услуге укључујући снабдевање системским производима, ОЕМ и ОДМ за све купце


Наша компанија углавном пружа интелигентне смернице за паркирање и системе за праћење возила у возном окружењу, укључујући ултразвучни систем за вођење паркирања и сродне уређаје, систем видео водича за паркирање, повезани уређаји, геомагнетски паркинг детектор и терминал за пренос података за бежичну мрежу.


Ми установљамо Р & Д центар у Цхенгду. Има 30 хардвера и софтвера за истраживање и развој. Са основним истраживачким и развојним могућностима повезаних технологија као што су уграђени систем, индустријска контрола, аутоматска идентификација, развој софтвера, он може пружити систематско и свеобухватно решење за производе и техничке услуге за купце. У индустријској индустрији за нове интелигентне паркове, он је накопичио искуство имплементације у многим независним производима и системима. У међувремену, ужива повјерење свих корисника на основу својих напредних технологија, супериорних услуга и квалитета.


Компанија је одувек пружала супериорне, савршене и професионалне оне-стоп услуге за купце. Компанија је одувек потраживала иновативни развој индустрије и постепено уложила више у научни и технолошки развој да би водила све кориснике у развоју нове интелигентне ере паркинга ИоТ-а.