Dom > Новости > Sadržaj
Систем за вођење паркирања
- Apr 10, 2018 -

Радни принцип система за вођење паркирања је следећи: опрема за прикупљање информација о броду открива долазна и одлазна возила у реалном времену на улазима и излазима паркинга и прикупља податке о промјени паркинга.

Са брзим порастом броја власништва аутомобила, контрадикција између градских аутомобила и паркирних места постаје све значајнија. У градовима у којима је земљиште веома скупо, подземни паркиралишта и приземни паркети заузимају мали простор, а објекти за паркирање великих капацитета све више постају главни начин ублажавања притиска у градском паркирању. Међутим, нажалост, већина домаћих паркирних гаража још увијек је у фази почетног руковања, што је изазвало велике потешкоће како власницима којима је потребно паркирање, тако и за оператере паркинга.

Подаци о променама за паркирање се преносе путем система за вођење паркирања путем бежичне јавне комуникационе мреже, која се обрађује помоћу система за контролу смерница за паркирање, а генеришу се подаци о слободном привезу који одговарају сваком паркингу, а одговарајуће картице за приказ информација су подељене. Одговарајући на податке о слободном паркиралишту паркиралишта преко бежичне комуникационе мреже, како би се постигао одговарајући информациони дисплеј за приказивање слободног пристаништа, како би се возачу дала важећа информација о паркингу за сваки паркинг.