Dom > Новости > Sadržaj
Саставни систем за паркирање
- Apr 10, 2018 -

1. Ултразвучни детектор паркирног простора: уграђен директно изнад сваког паркинг простора, усваја принцип ултразвучног мерења удаљености како би се прикупио паркиралиште у реалном времену и повратне информације о прикупљеним информацијама на лампицу за приказ паркирног простора и контролер чвора кроз РС-485 комуникација. .


2. ЛЕД: Примите повратне информације о комуникацији РС-485 и приказују статус паркирања.


3. Контролер чвора: Контролер чвора је средњи слој ултразвучног система за откривање паркирних мјеста. Користи се за груписање и управљање ултразвучним детектора, циклично откривање информација сензора под њиховом јурисдикцијом и преношење релевантних информација централном контролеру. Контролер чвора може контролирати 40-60 сензора за паркирање.


4. Централни контролер: Централни контролер је срж целог система и углавном се користи за сакупљање и обраду података о цијелом паркирном простору за паркирање, и враћа резултат обраде на ЛЕД водич за приказ информација о паркинг просторима. Централни контролер може да контролише до 64 контролера чвора.


5, ЛЕД индикатор за унутрашњи ЛЕД: примите централни контролер информација о паркинг просторима, са дигиталним и текстуалним приказом броја слободних паркинг места у прикљученом подручју у реалном времену можете користити 24 сата дневно. Унутрашњи програм се такође може модификовати у било ком тренутку у складу са захтевима корисника како би приказао друге информације потребне кориснику.


6, екстерни водич за спољашње ЛЕД: ЛЕД екран на отвореном се састоји од ЛЕД модула са високим осветљењем, круга вожње, управљачког круга, носача и других компоненти. Функција је иста као и затворени ЛЕД екран за покретање.


7. Софтвер за системе за вођење паркирања: Софтвер има уграђене електронске мапе паркирног простора, што може интуитивно одражавати коришћење паркинг места у реалном времену. Оператери могу директно пратити статус паркинга према електронској мапи. За возила са погрешним паркирним просторима, подржано је ручно преписивање паркинга. Да бисте прилагодили стварно заузетост паркинг места