Dom > Производ > Приказ водича за паркирање
ЛЕД дисплеј за систем паркирања

ЛЕД дисплеј за систем паркирања

Режим бирања индоор ЛЕД дисплеја: Постављање прекидача за бирање је објашњено у наставку: Прекидач за бирање (укупно 8 цифара, од леве на десно: низак ред до високог реда) користи се за подешавање адресе за комуникацију ЛЕД дисплеја. ОН је 1, у којем је 1-5 адреса РС485 комуникацијска адреса, бинарно бирање. Тхе ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Начин бирања индоор ЛЕД дисплеја :

Постављање прекидача за позив је објашњено у наставку:
Прекидач за бирање (укупно 8 цифара, с лева на десно: низак ред до високог реда) користи се за постављање комуникацијске адресе ЛЕД дисплеја. ОН је 1, у којем је 1-5 адреса РС485 комуникацијска адреса, бинарно бирање. Опсег одговарајуће адресе за комуникацију је 1-30. 6 и 7 односе се на цифре за подешавање које контролишу смер стрелице у близини прекидача за бирање на ЛЕД дисплеју. 8 и 9 односе се на цифре за подешавање које контролишу смер стрелице далеко од прекидача за бирање ЛЕД дисплеја (за једносмерни екран, 8 и 9 се односе на бројке за резервацију. Уколико се користи нормално, то је 0). 10 погледајте РС485 кратку везну цифру, као што је приказано на следећем дијаграму:


Бирајте прекидач

Адреса комуникације (Додај)

Остале конфигурације

Диал број

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Објашњење бирања

1

2

4

8

16

Подешавање смера екрана са стрелицом 1 (у близини стрелице тастера)

Подешавање стрелице на екрану стрелице 2 (далеко од прекидача). Напомене: за једносмерни ЛЕД дисплеј, 8 и 9 се односе на бројке за резервацију.

постављање отпора терминала

Цифра адресе за комуникацију, у којој се 1, 2, 4, 8 и 16 односе на децималне цифре које представља број бирања. Његова сума се односи на адресу комуникације уређаја.


Hot Tags: ЛЕД дисплеј за паркирање система водјења, добављача, произвођача, фабрике, велепродаје, прилагођене, попуста, цене
Related Products
Istraga