Dom > Производ > Паркирање Водич Ултразвучни сензор

Ултразвучни сензор за надоградњу за паркирање

Висина уградње и локација сензора: уграђени изнад (крај гума без гумењака) паркирна линија на улазу у паркинг простор, фиксирана са носачем каблова. Сензор је праволинијски на лежишту, као што је приказано у наставку: (Укључујући објашњење локације и распона висине, шематски ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Висина уградње и локација сензора: уграђени изнад (крај гума без гумењака) паркирна линија на улазу у паркинг простор, фиксирана са носачем каблова. Сензор је правоуправан за лежиште, као што је приказано у наставку:

image001.png 

(Укључујући објашњење локације и висине, схематски дијаграм локације и висине инсталације)

Висина уградње сензора: смјер правца З је 2.0-3.0м (висина инсталације се односи на ону након што је сензор уграђен од дна до тла, од носача каблова, висине сензора: 125мм) даље од земља. Препоручена је висина инсталације од 2,2м-2,8м.

Место постављања сензора: средња линија за паркирање у смјеру Кс оси (нпр. Ширина паркинга је 2,4м, а растојање између средње линије и две стране је 1,2м)

Усмерење И оса је поред стране траке, унутар 0-0,5м даље од паркинг линије, препоручено је да га угради у близини паркинг линије.

Одговарајућа хоризонтална инсталациона растојања инсталационе висине је следећа: (одговарајућа најбоља величина за паркирање је 2,5 * 5м. Локација за инсталирање другог паркинга прилагођава се стварном стању, углавном у односу на локацију паркирне станице. паркинг са дужином од 5м, растојање између аутобуса и паркирне линије је 5-1,1 = 3,9м, односно растојање између хоризонталног места уградње сензора и аутоматског стајалишта је 3,9-4,4м. Паковање са дужина не-5м може се прилагодити према методи. За стварну ситуацију, молимо вас да се консултујете с инжењером који је у питању.)

blob.png

Висина уградње

Напомене за висину инсталације

Удаљеност од хоризонталне уградње паркинг линије

2.0м ~ 2.2м

Укључујући 2.0м

Мањи од 0,4м

2.2м ~ 3.0м

Укључујући 2.2м

Мање од 0,5м

Напомене: не могу се инсталирати одмах испод флуоресцентне цеви; растојање између хоризонталног растојања и флуоресцентне цеви је веће од 20 цм. Међутим, требало би да задовољи услов да возач може видети стање индикатора светлости сензора изван 30м дуж траке од тела возила, а линија вида не може бити блокирана таквим предметима као што је пост.

Смер сензора након инсталације: два сензора су насупрот правцу паркирања. Леви и десни угао одступања не би требало да прелазе 5%. не би требало да постоје заштитни предмети као што су пост, тацност и црево за ваздух у правцу да је откривање супротно када је гарантовано да је сензор вертикално фиксиран испод лежишта.

Сензор инсталације сензора: опсег влажности је 40% ~ 70% РХ.

Паркирање у крижању, може се инсталирати са стране и дуга страна паркинга. Удаљеност између инсталационог растојања и стране је 0,2-0,5м. Висина је иста као код нормалног начина инсталације;

Hot Tags: ултразвучни сензор за надоградњу за паркирање, добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени, попуст, цена
Related Products
Istraga