Dom > Производ > Паркирање Водич Ултразвучни сензор > Сензор за бројање паркинга

Паркинг Баи сензор

Интегрисани ултразвучни сензор, важан интегрални део система за вођење паркирања, постављен је тачно изнад сваког паркинг простора. Интегрише ултразвучни сензор и индикаторско светло. Радни принцип ултразвучног распоређивања се користи за прикупљање неосвојених и окупираних информација о стању ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Интегрисани ултразвучни сензор, важан интегрални део система за вођење паркирања, постављен је тачно изнад сваког паркинг простора. Интегрише ултразвучни сензор и индикаторско светло. Радни принцип ултразвучног распореда се користи да прикупи информације о слободном паркирању у неком заузетом и окупираном стању у реалном времену, контролише индикаторско осветљење паркинга како би приказао различита стања паркирања и одмах шаље информације о стању паркирања Регионалном контролору путем РС485 умрежавања.

Један интегрисани ултразвучни сензор се састоји од главног тијела детектора и индикатора. Главно тијело детектора је ултразвучни сензор. Користи се за откривање ненасељене и заузете стање паркирања. Интегрисана индикаторска лампица се користи за приказ различитих боја у складу са командом детектора. Када у паркирном простору нема аутомобила, индикаторска лампица је зелена. Међутим, када се на паркингу налази аутомобил, црвено је.


Паркинг Баи Сенсор954.јпг


Hot Tags: паркинг сензор, добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени, попуст, цена
Related Products
Istraga