Dom > Производ > Паркинг водич > Систем за бројање паркинга

Празна упутства за паркирање

Интегрисани ултразвучни систем за паркирање возила се углавном користи за прикупљање информација о паркирању сваког паркинг простора на паркингу у реалном времену. Индоор Зоне Цонтроллерлер се користи за прикупљање информација о стању паркирања у реалном времену и слање података у затворени централни контролер након ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Интегрисани ултразвучни систем за паркирање возила се углавном користи за прикупљање информација о паркирању сваког паркинг простора на паркингу у реалном времену. Индоор Зоне Цонтроллерлер се користи за прикупљање информација о стању паркирања у реалном времену и слање података у затворени централни контролер након компримованог кодирања. Затим, унутрашњи централни контролер се користи за обраду података и пошаље обрађене паркирне податке на сваки ЛЕД индикатор паркинга како би приказао информације о слободном паркирном простору како би остварио функцију вођења возила приликом уноса незбринутог паркинг простора.

图片2(001).jpg


Интегрисани ултразвучни систем за вођење паркирања

Интегрисани ултразвучни систем за вођење паркирања углавном се састоји од интегрисаног ултразвучног сензора, затвореног Зоне Цонтроллерлер-а, унутрашњег централног контролера, унутрашњих и спољашњих ЛЕД дисплеја. Уз дизајн производа на нивоу индустријског нивоа, системски производи су стабилни и поуздани. Стога је гарантован ефикасан и стабилан рад уграђеног ултразвучног система за вођење паркирања.

图片27(001).jpg

Hot Tags: празна паркинг места, добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени, попуст, цена
Related Products
Istraga