Dom > Производ > Паркинг водич > Систем за бројање паркинга
Ултразвучни детектор Систем за вођење паркирања

Ултразвучни детектор Систем за вођење паркирања

1. Прије вожње на паркиралишту, возач аутомобила може знати број незбринутих паркирних мјеста на сваком спрату паркинга кроз улазни ЛЕД дисплеј инсталиран на улазу на паркиралиште. 2.Индоор ЛЕД дисплеј инсталиран изнад виле на паркингу приказује број ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

1. Прије вожње на паркиралишту, возач аутомобила може знати број незбринутих паркирних мјеста на сваком спрату паркинга кроз улазни ЛЕД дисплеј инсталиран на улазу на паркиралиште.

2.Индоор ЛЕД екран инсталиран изнад виљушке на паркиралишту приказује број слободних паркирних мјеста у свакој регији на коју води пут виљушке након што возило вози на паркиралиште.

3.Када ултразвучни сензор уграђен изнад сваке паркирне линије прикаже зелени, то означава да је неузвршено паркирање. Када се приказује црвено, то означава да је паркирање заузето. Када возач аутомобила паркира возило на паркинг месту, индикаторска лампица се мења у црвено од зелене, што указује на то да је возило било на паркинг месту.

4. Након паркирања возила, број слободних паркинг места у тренутном региону аутоматски се одузима за 1 на општем екрану на отвореном и на екрану за паркирање.


图片2(001).jpg

Hot Tags: ултразвучни детектор систем за паркирање, добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени, попуст, цена
Related Products
Istraga