Dom > Производ > Паркинг водич > Систем за вођење паркирања
Систем за пребројавање аутомобила

Систем за пребројавање аутомобила

Предности система за вођење паркирања 1) Побољшати паркирно окружење и повећати задовољство купаца: Коришћењем система за вођење паркирања, возач аутомобила може брзо да се управља. Стога је вријеме за возача аутомобила да тражи паркинг. У међувремену, брзина протока ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

图片3.jpg

Предности система паркирања

1) Побољшати паркинг простор и повећати задовољство купаца:

Користећи систем за вођење паркирања, возач аутомобила може брзо да се управља. Стога је вријеме за возача аутомобила да тражи паркинг. У међувремену, проток паркирања се повећава за више од 30% пре уградње. Спор и незадовољство тражења паркинга су такође ублажени и задовољство возачевих возила са свеукупном услугом паркирања је повећано.

2) Смањити трошкове управљања предузећем

Са развојем друштва повећан је и трошак управљања људским бићима. Систем за вођење паркирања може се користити за ефикасно смањење броја менаџера на паркингу, смањење трошкова управљања предузећем и повећање нивоа управљања деликатесом на паркингу. Кроз упоређивање односа занимања паркинга, могло се утврдити да се руководиоци на паркингу могу рационално додијелити у вријеме пада и да се слободно паркиралиште може схватити у реалном времену.

3) Заштита енергије и заштита животне средине:

Коришћењем система за вођење паркирања, вријеме за тражење паркинга може бити убрзано уштедјено за 15 минута, а километражу за тражење паркинга такође се може уштедјети за 45%, тако да се смањује и емисија аутомобила. Тада би се могло наћи да испуњава тенденцију социјалног развоја који штеди енергију и смањује емисију угљеника.

4) Побољшати корпоративни имиџ и конкурентност:

Коришћењем система за вођење паркирања, удобност се доводи до паркера, а побољшана је и слика предузећа, која показује јаку хардверску и софтверску снагу предузећа.

Hot Tags: систем паркирања возила, добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени, попуст, цена
Related Products
Istraga