Dom > Производ > Паркинг водич > Систем за вођење паркирања
Паркинг водич и информациони систем

Паркинг водич и информациони систем

Са развојем урбанизације, дошло је до наглог повећања власништва аутомобила код градских становника. У међувремену, контрадикција између аутомобила и паркинга у гужвом центру града је све више изражена. Јавни паркинг није у могућности да задовољи све више паркинга ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Са развојем урбанизације, дошло је до наглог повећања власништва аутомобила код градских становника. У међувремену, контрадикција између аутомобила и паркинга у гужвом центру града је све више изражена. Јавни паркинг није био у могућности да задовољава све више и више паркинг захтева мало по мало. Већ је био проблем који се данас решава да максимално задовољи захтеве возила за паркирање тако што ће у потпуности искористити ограничене ресурсе паркинга.

Проблеми са паркингом данас:

1. Колико је паркинг места на паркингу? Менаџер нема појма о томе, тако да се може само ручно схватити;

2. Паркер не може паркирати возило на паркирном простору након вожње на паркиралиште, тако да је могао само потражити неузан простор за паркирање у поремећају. Као резултат, главни паркови ресурса на паркингу су заузети, а тамо ће бити узрокован и саобраћајни џем;

3. Пуно редовних менаџера треба да буду задужени за вођење паркирања аутомобила на паркингу, тако да се повећавају трошкови управљања паркингом.

4. Менаџер не може направити статистичке податке о протоку саобраћаја у различитим фазама, али такође не може одмах оптимизирати конфигурацију ресурса за паркирање сваког дана, тако да је однос кориштења паркинга веома низак.

Да би повећали ниво информисаности и интелигентног управљања паркиралиштем и понудили сигурније, удобније, удобније и отворено окружење за возаче аутомобила и остварили ефикасан, енергетски уштедјив и еколошки прихватљив паркинг паркинга, наша компанија је развила ово упутство за паркирање систем за јачање информационог управљања, контролу и управљање приступом возила на паркингу. Систем може аутоматски управљати возилима уласком у затворени паркинг, па се проблем за претраживање паркинг простора елиминише и време се такође чува. У међувремену, слика паркинга је савршена. Поред тога, систем такође обезбеђује функцију паркирања и ВИП паркинга.

图片4.jpg

ИИ. Предности система паркирања

1) Побољшати паркинг простор и повећати задовољство купаца:

Користећи систем за вођење паркирања, возач аутомобила може брзо да се управља. Стога је вријеме за возача аутомобила да тражи паркинг. У међувремену, проток паркирања се повећава за више од 30% пре уградње. Спор и незадовољство тражења паркинга су такође ублажени и задовољство возачевих возила са свеукупном услугом паркирања је повећано.

2) Смањити трошкове управљања предузећем

Са развојем друштва повећан је и трошак управљања људским бићима. Систем за вођење паркирања може се користити за ефикасно смањење броја менаџера на паркингу, смањење трошкова управљања предузећем и повећање нивоа управљања деликатесом на паркингу. Кроз упоређивање односа занимања паркинга, могло се утврдити да се руководиоци на паркингу могу рационално додијелити у вријеме пада и да се слободно паркиралиште може схватити у реалном времену.

3) Заштита енергије и заштита животне средине:

Коришћењем система за вођење паркирања, вријеме за тражење паркинга може бити убрзано уштедјено за 15 минута, а километражу за тражење паркинга такође се може уштедјети за 45%, тако да се смањује и емисија аутомобила. Тада би се могло наћи да испуњава тенденцију социјалног развоја који штеди енергију и смањује емисију угљеника.

4) Побољшати корпоративни имиџ и конкурентност:

Коришћењем система за вођење паркирања, удобност се доводи до паркера, а побољшана је и слика предузећа, која показује јаку хардверску и софтверску снагу предузећа.

ИИИ. Процес паркирања система водјења

图片5.jpg

Hot Tags: паркинг водич и информациони систем, добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени, попуст, цена
Related Products
Istraga