Dom > Производ > Паркинг водич > Систем за вођење паркирања
Решења за паркирање

Решења за паркирање

Схензхен ВанБо Тецхнологи Цо, Лтд, произвођач специјализиран за истраживање и развој и производњу опреме интелигентног паркирног система, пружа свеобухватне услуге укључујући снабдевање системским производима, ОЕМ и ОДМ за све купце. Компанија углавном пружа интелигентне смернице за паркирање и ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu


Схензхен ВанБо Тецхнологи Цо, Лтд, произвођач специјализиран за истраживање и развој и производњу опреме интелигентног паркирног система, пружа свеобухватне услуге укључујући снабдевање системским производима, ОЕМ и ОДМ за све купце

Компанија углавном пружа интелигентна упутства за паркирање и повратне системе за праћење возила, укључујући ултразвучни систем за вођење паркирања и повезане уређаје, систем видео водича за паркирање, повезани уређаји, геомагнетски паркирни детектор и терминал за пренос података за бежичну мрежу.

29.jpg

Са развојем урбанизације, дошло је до наглог повећања власништва аутомобила код градских становника. У међувремену, контрадикција између аутомобила и паркинга у гужвом центру града је све више изражена. Јавни паркинг није био у могућности да задовољава све више и више паркинг захтева мало по мало. Већ је био проблем који се данас решава да максимално задовољи захтеве возила за паркирање тако што ће у потпуности искористити ограничене ресурсе паркинга.


Проблеми са паркингом данас:

1. Колико је паркинг места на паркингу? Менаџер нема појма о томе, тако да се може само ручно схватити;

2. Паркер не може паркирати возило на паркирном простору након вожње на паркиралиште, тако да је могао само потражити неузан простор за паркирање у поремећају. Као резултат, главни паркови ресурса на паркингу су заузети, а тамо ће бити узрокован и саобраћајни џем;

3. Пуно редовних менаџера треба да буду задужени за вођење паркирања аутомобила на паркингу, тако да се повећавају трошкови управљања паркингом.

4. Менаџер не може направити статистичке податке о протоку саобраћаја у различитим фазама, али такође не може одмах оптимизирати конфигурацију ресурса за паркирање сваког дана, тако да је однос кориштења паркинга веома низак.

Да би повећали ниво информисаности и интелигентног управљања паркиралиштем и понудили сигурније, удобније, удобније и отворено окружење за возаче аутомобила и остварили ефикасан, енергетски уштедјив и еколошки прихватљив паркинг паркинга, наша компанија је развила ово упутство за паркирање систем за јачање информационог управљања, контролу и управљање приступом возила на паркингу. Систем може аутоматски управљати возилима уласком у затворени паркинг, па се проблем за претраживање паркинг простора елиминише и време се такође чува. У међувремену, слика паркинга је савршена. Поред тога, систем такође обезбеђује функцију паркирања и ВИП паркинга.

Hot Tags: решења за паркирање, добављаци, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени, попуст, цена
Related Products
Istraga