Dom > Производ > Паркинг водич > Систем за вођење паркирања

Паркинг решења

Интегрисани ултразвучни систем за вођење паркирања је један од начина за вођење паркинга са највећом практичном вриједношћу у интелигентној индустрији паркирних мјеста у садашњем. Широко је коришћена и једногласно призната. Интегрисани ултразвучни систем за вођење паркирања који је развио Ванбо Тецхнологи ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Интегрисани ултразвучни систем за вођење паркирања је један од начина за вођење паркинга са највећом практичном вриједношћу у интелигентној индустрији паркирних мјеста у садашњем. Широко је коришћена и једногласно призната. Интегрисани ултразвучни систем за вођење паркирања који је развио Ванбо Тецхнологи додатно има предности у поређењу са другим произвођачима. Нови интелигентни алгоритам против интерференције и дизајн супер ниске потрошње енергије користе се за интегрисани ултразвучни систем за вођење паркирања, који је опремљен новим сензором високих прецизности, централним контролним терминалом и високо интегрираним уређајима за вођење и спољно вођење. Са уграђеном конфигурацијом паркинг система, време за возача да паркира возило је ефикасно скратено и решење о паркингу је решено.

图片28(001).jpg

Интегрисана ултразвучна архитектура система за вођење паркирања

Интегрисани ултразвучни систем за паркирање возила се углавном користи за прикупљање информација о паркирању сваког паркинг простора на паркингу у реалном времену. Индоор Зоне Цонтроллерлер се користи за прикупљање информација о стању паркирања у реалном времену и слање података у затворени централни контролер након компримованог кодирања. Затим, унутрашњи централни контролер се користи за обраду података и пошаље обрађене паркирне податке на сваки ЛЕД индикатор паркинга како би приказао информације о слободном паркирном простору како би остварио функцију вођења возила приликом уноса незбринутог паркинг простора.

图片29.jpg

Hot Tags: паркинг решења, добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени, попуст, цена
Related Products
Istraga