Dom > Производ > Паркинг водич > Систем за вођење паркирања

Систем за паметно паркирање

Интегрисани систем ултразвучног система за вођење паркирања Интегрисани ултразвучни систем за вођење паркирања углавном се састоји од интегрисаног ултразвучног сензора, затвореног Зоне Цонтроллерлер-а, унутрашњег централног контролера, индоор и оутдоор ЛЕД дисплеја. Са индустријским нивоом дизајна производа, систем ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Интегрисани ултразвучни систем за вођење паркирања

Интегрисани ултразвучни систем за вођење паркирања углавном се састоји од интегрисаног ултразвучног сензора, затвореног Зоне Цонтроллерлер-а, унутрашњег централног контролера, унутрашњих и спољашњих ЛЕД дисплеја. Уз дизајн производа на нивоу индустријског нивоа, системски производи су стабилни и поуздани. Стога је гарантован ефикасан и стабилан рад уграђеног ултразвучног система за вођење паркирања.

图片27(001).jpg

Интегрисана платформа за управљање системом ултразвучног паркирања

图片28(001).jpg

Интегрисана ултразвучна платформа за управљање смерницама за паркирање може се користити за реализацију серије функција укључујући онлине управљање мапом паркинга, управљање паркирним системом, анализу података о паркирању, онлине опрему уређаја и анализа рада паркинг места, доћи до интелигентног нивоа управљања паркиралиштем, изградити значајан пројекат у региону и пружају интегрисану супериорну услугу за грађане.

Hot Tags: паметни системи паркирања, добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени, попуст, цена
Related Products
Istraga