Dom > Ултразвучни паркинг

Интегрисани ултразвучни сензор углавном се примјењује у паркинг систем за паркирање затвореног паркинга. Систем је један од главних начина за вођење паркирања. Напредни интелигентни алгоритам против интерференције студијског типа користи се за интегрисани ултразвучни сензор за паркирање. Сензор за паркирање је интегрисан са индикаторским светлом. Захваљујући изврсним свеобухватним перформансама, широко се примјењује у интелигентни систем за вођење паркирања и једногласно признате од стране власника и паркинг корисника.

 image004.jpg


Интеллигент Ц оре Лгоритхм Д есигн и Х игх-прецисион С енс пплицатион

Интегрисана идеја о дизајну производа на индустријском нивоу се користи за интегрисани ултразвучни сензор. Са аутоматским ултра-прецизним ултразвучним сензором и ХД индикаторском лампом и комбиновањем напредног интелигентног алгоритма против интерференције студијског типа, проблеми о офф-роад, сидецар и интерференцијама. Коефицијент тачности сензора достиже више од 99,9%.

image002.jpg

Низак степен искоришћења и ХД интеграција

Уз ниску потрошњу енергије потрошњу мишљење усвојено за Интегрисани Ултрасониц Паркинг Сензор, потрошња енергије производа је мања од 1В кроз непрекидно оптималан дизајн и дебуггинг. Дизајн носача ХД ЛЕД лампице се користи за индикаторско светло паркирног стања. Ламелна зрна карактерише широки угао видљивости и дугог визуелног опсега.

image006.jpg

Стабилан пренос и сигурност и поузданост

Двосмерни независни пријем и слање ултразвучног дизајна кола се користи за интегрисани ултразвучни сензор за паркирање. На тај начин су подручја сенсинга ефикасно покривена и исто тако функционише самостално истовремено. Са двосмерним прекидачем и резервном копијом, продужени је радни век сензора и његова стабилност и поузданост су побољшани. Уређај садржи кратки спој, повратну везу и замишљен дизајн заштите. Кроз стриктни, статички, удари грома и пулс и групни пулс итд., Поуздано коришћење уређаја је ефикасно гарантовано.

image008.jpg


Сензор и индикаторска лампица се једноставно распоређују

Интегрисани ултразвучни сензор за паркирање комбинује сензор за паркирање и индикаторско светло. Уз високу интеграцију, трошкови материјала и грађевине се чувају, а период изградње се такође скраћује.

image010.jpg

Плуг анд плаи, једноставан и ефикасан

Са дизајном двоструког интернет интерфејса усвојен је за интегрисани ултразвучни сензор за паркирање, комуникација и напајање се могу реализовати коришћењем једног комада мрежног кабла без додатног кабла. На тај начин се повећава инсталација и практична ефикасност производа и стварно се реализује истински уклоп и излаз.

image012.jpg

Главни технички параметри производа

РС485 комуникациони механизам се углавном примењује у интегрисани ултразвучни сензор за паркирање. Ефективна комуникациона даљина достиже 300 м, а однос односа тачности сензора чини 99..9%. Дизајн двоструког мрежног интерфејса се користи за интерфејс ожичења. ЦАТ5Е мрежни кабл је тужен за напајање и комуникацијску везу, чиме се трошкови каблова чувају и смањује се тежина конструкције.

Тип производа

ВБП-Т01Ф

Начин комуникације

РС485

димензија

Φ126 * 125мм

Комуникацијски интерфејс

2 РЈ45 порта

Режим напајања

ДЦ 10-28В (номинална 24В)

Удаљеност комуникације

≤300 (ЦАТ5Е кабл)

Потрошња струје

<>

Удаљеност напајања

≤150м (ЦАТ5Е кабл)

Радна температура

-40 ℃ + 85 ℃

Време одзива

<>

Влажност околине

40% -70% РХ

Однос прецизности сензора

≥99,9%